Π. Πολάκης | "1261 τριπλοεμβολιασμένοι πολίτες έχουν πεθάνει από κορονοϊό"

Π. Πολάκης | "1261 τριπλοεμβολιασμένοι πολίτες έχουν πεθάνει από κορονοϊό"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης, αποκάλυψε ότι 1261 συμπολίτες μας, όπου είχαν κάνει και τα τρία εμβόλια κατά του κορονοϊού, έχασαν εν τέλει τη ζωή τους από την νόσο. Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης δήλωσε ότι:

"Σύμφωνα με έγγραφο του ΕΟΔΥ, (φωτό 1)μέχρι τις 22 Μαρτίου 2022 έχουν πεθάνει ΧΙΛΙΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΞΗΝΤΑ ΕΝΑΣ (1.261) συνάνθρωποί μας, οι οποίοι είχαν εμβολιασθεί ΚΑΙ με τις ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ. (Φωτό 2)

Το εγκληματικό αφήγημα της κυβέρνησης ότι το εμβόλιο είναι το “μοναδικό όπλο” ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ πλέον και επίσημα! Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχουν ελαχιστοποιήσει τους θανάτους από covid διότι: ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ το δημόσιο σύστημα υγείας, ΕΦΤΙΑΞΑΝ και ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝ ΜΕΘ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΗΚΑΝ και χορηγούν κατά κόρον τα μονοκλωνικά αντισώματα (το sotrovimab και πλέον και το bebtelovimab) και τα αντιικά χάπια (paxlovid) που προστατεύουν σε ποσοστό άνω του 89% από βαριά νόσηση και θάνατο από την παραλλαγή Ομικρον.

Εδώ ο Μητσοτάκης και ο Πλεύρης επιλέγουν να κρύβουν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι στις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε ποσοστό θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού, αντί να κάνουν τα αυτονόητα! Κυνική αδιαφορία, εγκληματική ιδεοληψία, μικρονοΐκό πείσμα, ιδιοτελές συμφέρον; Ότι και να ‘ναι, πρέπει ΑΜΕΣΑ να ΦΥΓΟΥΝ και να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ !

ΥΓ 1. Όπως φαίνεται από τη φωτό 3 το σύνολο των θανάτων των μερικώς και πλήρως εμβολιασμένων ήταν ,μέχρι 22 Μαρτίου 2022, 5922! Από αυτούς οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι με δυο η τρεις δόσεις ήταν 5018!!!!

ΥΓ2. Στις φωτογραφίες 4-5 φαίνεται τι συμβαίνει στις άλλες χώρες και τι εμάς στους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού τις τελευταίες μέρες!

ΥΓ3.ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ; Εγώ που τα έλεγα από το Νοέμβριο του 2020 για τις ΜΕΘ και τα φάρμακα και με λοιδωρησατε με τον πιο ελεεινό τρόπο, ή εσείς οι ΑΣΧΕΤΟΙ-ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ;;;
Όλα εδώ αποδεικνύονται και όλα ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!!"

Φώτο 1

Image

Φώτο 2

Image

Φώτο 3

Image

Φώτο 4

Image

Φώτο 5

Image

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.