Γαλιατσάτος για Σανγκάη | "Μήπως έχει γίνει κάτι που δε μας το λένε;"

Γαλιατσάτος για Σανγκάη | "Μήπως έχει γίνει κάτι που δε μας το λένε;"

Το πρωί της Δευτέρας 18 Απριλίου, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, Παναγής Γαλιατσάτος, μίλησε στον ΣΚΑΙ για το σκληρό lockdown που έχει επιβληθεί στη Σανγκάη. Ειδικότερα, ο κ. Γαλιατσάτος δήλωσε ότι:

"Βρίσκω πολύ περίεργο τι συνέβη στη Σανγκάη. Είμαστε δύο χρόνια τώρα μέσα στην πανδημία. Και η επιστήμη, η έρευνα έχουν φτάσει σε μια στιγμή που ξέρουμε πώς να ζήσουμε με τον COVID και ξέρουμε να τον ‘κρατήσουμε’ σαν ένα κρύωμα. Έχουμε εμβόλια, φάρμακα, μάσκες. Αυτά που βλέπουμε στη Σανγκάη, πολλοί ιατροί φίλοι μου λένε ότι είναι πολύ παράξενο. Αυτά τα κάνεις στην αρχή που είχαμε φόβο, δεν ξέραμε τι ήταν ο ιός τι κακό θα μάς έκανε. Μια υπόθεση είναι ότι έτσι είναι ο πολιτισμός τους δε θέλουν ούτε νέα κρούσματα ούτε έναν ασθενή, το έχουμε δει αυτό στην Κίνα πολλές φορές.
 
Η άλλη υπόθεση είναι: μήπως έχει γίνει κάτι που δε μάς το λένε; Δύο χρόνια πριν αυτό είδαμε με τον COVID μέσω των ιατρών στο ίντερνετ. Μήπως υπάρχει νέα μετάλλαξη και δε μας το λένε. Ελπίζω να είναι το πρώτο, ο πολιτισμός τους, αλλά είναι πολύ περίεργο, δε χρειάζονται αυτά, έχουμε τα εργαλεία να ζήσουμε με τον COVID. Είναι ο πολιτισμός τους ή μήπως κάτι χειρότερο θα βγει; Δε θέλω να πιστεύω ότι πάλι μας κρύβουν, για δεύτερη φορά σε δυο χρόνια, κάποιο άλλο μυστικό. Αυτό ελπίζω".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.