Δικηγόρος 23χρονου | Δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματα, ήταν οδηγός και μόνο σε ένα από τα οχήματα

Δικηγόρος 23χρονου | Δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματα, ήταν οδηγός και μόνο σε ένα από τα οχήματα

Την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, ο δικηγόρος του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, Θοδωρής Σιμόπουλος, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star.  

Στη αρχή, ο κ. Σιμόπουλος δήλωσε: "Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες. Δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματα, ήταν οδηγός και μόνο ενός από τα οχήματα. Όμως επαναλαμβάνω δεν είχε την παραμικρή επαφή με τους παθόντες. Σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας, ας περιμένουμε την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας προκειμένου να εντοπιστεί και να καταλογιστεί η ευθύνη ενός εκάστου από τα δέκα έως 12 άτομα που συμμετείχαν στο τραγικό περιστατικό. Ο εντολέας μου επιμένει πως δεν τέλεσε το έγκλημα"

Και στη συνέχεια είπε "Η ίδια η μητέρα του μου τηλεφώνησε όταν συνελήφθη ο γιος της προκειμένου να αναλάβω την υπεράσπισή του. Έτσι ώστε να μην είναι αυτός το εξιλαστήριο θύμα μιας τραγικής ιστορίας με πολλούς εμπλεκόμενους. Πρόκειται για μία εξαιρετική οικογένεια με μία μάνα αγωνίστρια που μεγαλώνει δύο παιδιά, έναν πατέρα με σοβαρά προβλήματα υγείας μετά από σοβαρό τροχαίο για ένα παιδί, τον κατηγορούμενο, για τον οποίο τόσο ο κοινωνικός όσο και ο επαγγελματικός περίγυρος μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του"

Τέλος, ο δικηγόρος Θοδωρής Σιμόπουλος ευχαρίστησε τον Αλέξη Κούγια για τα καλά του λόγια, προσθέτοντας πως γνωρίζει την οικογένεια του εντολέα του πάνω από 10 χρόνια.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.