Θεσσαλονίκη | "Κατάλαβαν ότι ήταν νεκρός μετά από 12 ώρες" (βίντεο)

Θεσσαλονίκη | "Κατάλαβαν ότι ήταν νεκρός μετά από 12 ώρες" (βίντεο)

Την Πέμπτη 19 Μαΐου, η αδερφή του 43χρονου, όπου κατέληξε σε καρέκλα στα επείγοντα του Παπανικολάου μιάμιση ώρα αφού του έδωσαν εξιτήριο, μίλησε στο Live News, αναφέροντας ότι γνωρίζει η οικογένειά του:

"Τον παίρνει το ασθενοφόρο και τον πάει στο Παπανικολάου. Από εκεί όλα μετά χαθήκανε, εξαφανιστήκανε, δεν ξαναείδα τον αδελφό ποτέ, δεν πρόλαβα να πω τίποτα, μόνο στο τηλέφωνο που πρόλαβα και του μίλησα που μου λέει: ‘Αδελφή πονάω’. Ο αδελφός μου είχε έναν έντονο πόνο στο πόδι του, έντονο πολύ. Μας πήρε τηλέφωνο, ‘πονάω’, μου λέει. Του έβαλε γάζα. Του είπε είσαι περδίκι μπορείς να φύγεις. Τον παίρναμε τηλέφωνο, παίρναμε στο Παπανικολάου.

Ο αδερφός μου εντοπίστηκε 12 ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί της άλλης μέρας, όταν δηλαδή άλλαξε η βάρδια του ιατρικού προσωπικού. 23.00 το βράδυ μπήκε και βρέθηκε στις 11 το πρωί. Αν του έπαιρναν οξυγόνο ή αν έκαναν έναν έλεγχο με στηθοσκόπιο θα καταλάβαιναν ότι ο άνθρωπος πεθαίνει. Δεν του κάνανε καμία εξέταση, δεν του κάνανε ούτε το Covid που είναι το πρωτόκολλο. Δηλαδή απαράδεκτο αυτό το πράγμα.

Οι ιατροί του νοσοκομείου δεν επέτρεπαν αρχικά να γίνει η αναγνώριση, καθώς διαπίστωσαν πως ο 43χρονος ήταν θετικός στον κορονοϊό. Μετά από 8 ημέρες και με παρέμβαση εισαγγελέα, διενεργήθηκε νεκροψία, η οποία, έδειξε πως τελικά δε νοσούσε με κορονοϊό. Στη νεκροψία προέκυψαν κάποιες αλλοιώσεις. Η πιο πιθανή αιτία είναι η πνευμονική εμβολή."

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.