Βιασμός στη Θεσσαλονίκη | Τι έδειξαν οι τοξικολογικές της 24χρονης Γεωργίας

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη | Τι έδειξαν οι τοξικολογικές της 24χρονης Γεωργίας

Την Τρίτη 1 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε πως οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που είχαν σταλθεί στην Ελβετία, βγήκαν καθαρές από ναρκωτικές και φαρμακευτικές ουσίες. Ο ιατρός, ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης, ανέφερε πως θα ζητήσουν τον επανέλεγχο των δειγμάτων, καθώς όπως δήλωσε στο ThessToday.gr:

"Θεωρώ μη ενδεδειγμένο το γεγονός ότι εστάλησαν τα δείγματα στην Ελβετία ενώ υπάρχουν εργαστήρια στην Ελλάδα. Ας έστελνε δείγμα επαλήθευσης σε ένα εργαστήριο στην Ελλάδα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να τα στείλουν στην Ελβετία. Θα ζητήσουμε αντιδείγμα και τρίχες, δεν τελειώνει η έρευνα. Αυτοί νομίζουν με μισή ώρα εξετάσεων ότι τελείωσαν"

Στη συνέχεια ο κ. Γαλεντέρης ανέφερε πως: "Η Γεωργία, αφού κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε είχε πλήρη αμνησία. Αυτά όλα δεν δικαιολογούνται από μια απλή κατανάλωση αλκοόλης, η ίδια αναφέρει και φοβάται ότι έχει καταναλώσει κάποια τοξική ουσία. Ο ιατροδικαστής οφείλει να παραδώσει τα αποτελέσματά του στον ανακριτή, που είναι υπεύθυνος για τη διαδικασία της προανάκρισης. Εμείς από εκεί θα πάρουμε αντίγραφο των αποτελεσμάτων"

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.