Δ. Τριανταφυλλόπουλος για Πάτρα | "Έρχεται σωρεία δημοσιευμάτων με αποκαλυπτικό περιεχόμενο"

Δ. Τριανταφυλλόπουλος για Πάτρα | "Έρχεται σωρεία δημοσιευμάτων με αποκαλυπτικό περιεχόμενο"

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Πελοπόννησος, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή του σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, λέγοντας ότι:

"Κοντεύει Πρωτομαγιά, η Πρωταπριλιά είναι πίσω μας. Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για προσωπική ασφάλεια. Ούτε εγώ, ούτε κανένας συνάδελφος από την εφημερίδα ουδέποτε δέχθηκε απειλή. Σε ότι με αφορά, ποτέ μα ποτέ, δεν είχα καμία συνομιλία με την Αστυνομία, στην Πάτρα, στην Αχαΐα, απ’ την οποία να ζητήσω την όποια προστασία. Δεν έχει προκληθεί κανενός είδους, περίεργο, να το πω, τηλεφώνημα, ή τηλεφώνημα με περιεχόμενο απειλητικό προς εμένα, και απ’ ότι γνωρίζω, και από τους συναδέλφους. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται και καμία αναγκαιότητα λήψης τέτοιου μέτρου προστασίας. Αν υφίστανται θα το ζητούσαμε."

Επιπλέον, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε ότι: "Σε ότι αφορά την υπόθεση της Πάτρας, έρχεται σωρεία δημοσιευμάτων τις επόμενες ημέρες με το ίδιο αποκαλυπτικό περιεχόμενο. Δεν μας εμποδίζει κάτι, δεν μας εμπόδισε κανείς. Προσπαθούμε να έχουμε τις ανάλογες πηγές. Τα δημοσιεύματα θα αφορούν τόσο τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη όσο και στην προφυλακισμένη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.