Α. Τσίπρας | "Ο κ. Μητσοτάκης προχωρεί σε μέτρα, τα οποία δεν αγγίζουν το μηχανισμό της αισχροκέρδειας" (βίντεο)

Α. Τσίπρας | "Ο κ. Μητσοτάκης προχωρεί σε μέτρα, τα οποία δεν αγγίζουν το μηχανισμό της αισχροκέρδειας" (βίντεο)

Το Σάββατο 7 Μαΐου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε περιοδεία στο Κερατσίνι. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Τσίπρα δήλωσε ότι:

"Εννέα μήνες τώρα η κυβέρνηση μας χλευάζει, μας αποκαλεί λαϊκιστές και προβλέπει διαρκώς ότι το φαινόμενο της ακρίβειας θα είναι παροδικό. Έντρομος από την κοινωνική οργή, ο κ. Μητσοτάκης προχωρεί σε κάποια μέτρα, τα οποία όμως στην ουσία δεν αγγίζουν τον μηχανισμό της αισχροκέρδειας. Και τον επιδοτούν, αυτή τη φορά όχι από τους λογαριασμούς, αλλά από το ταμείο, δηλαδή από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την πολιτική εξαπάτηση των πολιτών. Όταν τάζει αναδρομικά 600 ευρώ, τη στιγμή που αυτά τα αναδρομικά που θα δώσει αποδεικνύεται πως είναι 280 εκατ. ευρώ για 4,2 εκατ. καταναλωτές. Όταν τον Ιούνιο οι καταναλωτές θα έρθει η ώρα να ανοίξουν τους λογαριασμούς τους, θα αποκαλυφθεί η απάτη. Και τότε η οργή θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Είμαστε πια πεπεισμένοι ότι η μοναδική προοπτική να στηριχθεί η κοινωνία είναι η πολιτική αλλαγή. Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι. Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό."

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.