Β. Οικονόμου | Τι είπε ο άνθρωπος!!! "Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του" (βίντεο)

Β. Οικονόμου | Τι είπε ο άνθρωπος!!! "Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του" (βίντεο)

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, για τους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ειδικότερα, ο κ. Οικονόμου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στις 6.000 διακοπές ρεύματος σε πολίτες που δεν μπορούσαν να πληρώσουν, λέγοντας πως: "Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του". Σε αυτή την πρωτοφανή δήλωσε, ο παρουσιαστής Δημήτρης Κοτταρίδης απάντησε λέγοντας πως: "Ποτέ δεν ήταν τσάμπα η ΔΕΗ", ενώ αντίστοιχη αντίδραση είχε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας, όπου ήταν προσκεκλημένοι στην εκπομπή.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΔΕΗ υποστήριξε ότι: "Στο τζάμπα έχει γαλουχηθεί μια κοινωνία η οποία πρέπει αυτή τη στιγμή να καταλάβει. Εσείς πιστεύετε ότι ο συνταξιούχος δεν μπορεί να πληρώσει; Από τα 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους, δεν μπορούν να πληρώσουν; Οι 20 χιλιάδες που δεν πλήρωσαν πιστεύετε ότι είναι συνταξιούχοι; Να δούμε το προφίλ των ανθρώπων αυτών. Επειδή κινούμαστε μέσα στην κοινωνία και δεν είμαστε οι πολιτικοί του γραφείου και της υψηλής διανόησης, σας λέω ότι υπάρχουν τεράστια κοινωνικά ζητήματα, ζητήματα που η κυβέρνηση πρέπει να τα δει, και λέω ότι πίσω από αυτά τα προβλήματα, δε θα παίζουν κάποιοι το παιχνίδι τους, του τζάμπα."

Το δικό μας σχόλιο: κ. Οικονόμου το θέμα είναι αν έχει ο κόσμος να πληρώσει. Όλα αυξάνονται και ο μισθός παραμένει ίδιος. Να δούμε τι δηλώσεις θα κάνετε, όταν οι αυλές των σπιτιών θα γεμίσουν με παλιοσίδερα που κάποτε τα ονομάζαμε αυτοκίνητα (είδατε που έφτασε η τιμή της βενζίνης;) και τα πιάτα με το φαγητό αρχίσουν να αδειάζουν λόγω της πρωτοφανούς ακρίβειας.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.