Βιασμός στη Θεσσαλονίκη | Δηλώσεις του δικηγόρου της 24χρονης

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη | Δηλώσεις του δικηγόρου της 24χρονης

Το πρωί της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου, ο δικηγόρος της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη, όπου κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε ξενοδοχείο, εμφανίστηκε ενοχλημένος στις κάμερες των δημοσιογράφων, καθώς όπως δήλωσε είναι απαράδεκτο να μην έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων μετά από 20 μέρες. Επίσης, ο κ. Διαλυνάς υποστήριξε, πως πρόκειται για ένα διεθνές δίκτυο μαστροπείας, καθώς και στην Κύπρο γίνεται μια παρόμοια έρευνα.

Συγκριμένα ο κ. Διαλυνάς δήλωσε:
 
"Υπήρχαν Κύπριοι στο εν λόγω πάρτι και, επίσης, υπήρχαν κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο. Δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνούς. Βιαστείτε μη μας ‘καπελώσουν από την Κύπρο και ξεφτιλιστούμε. Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις" ανέφερε σχετικά με την Κύπρο.
 
"Απαράδεκτο να μην έχουν βγει οι τοξικολογικές μετά από 20 μέρες" δήλωσε για τις τοξικολογικές και έπειτα αναφέρθηκε στη φήμη πως βρίσκονται Ελβετία "Είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να στείλει εξετάσεις στην Ελβετία;" Στη συνέχεια, ο κ. Διαλυνάς ερωτήθηκε αν υπάρχει σκόπιμη κάλυψη στην υπόθεση και εκείνος είπε πως δεν μπορεί να απαντήσει κάτι τέτοιο.
 
Τέλος, ο δικηγόρος αναφέρθηκε στο ψάρεμα και τη λειτουργία του κυκλώματος "Ξέρω ότι υπάρχουν διάφοροι ‘ψαράδες’ που ‘ψαρεύουν’ κοριτσάκια, τα οδηγούν εκεί πού πρέπει. Τσάμπα ποτά, μεγάλη ζωή. Μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και η πορνεία. Η νύχτα έχει αλλάξει. Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε τέτοια κυκλώματα συγκεντρώνονται σε ξενοδοχεία, βίλες και προσελκύουν νέα κορίτσια και τα εντυπωσιάζουν με το πρόσχημα της καλής, πλούσιας και ωραίας ζωής. Έτσι αρχίζει και παρεισφρέει ο κυρίαρχος παράγοντας στα πάρτι αυτά, η κοκαΐνη. Με το που καθίστανται εξαρτημένες οι κοπέλες από την κοκαΐνη, αρχίζει η δεύτερη φάση «λειτουργίας» του κυκλώματος, δηλαδή η φάση της μαστροπείας"

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.