Ωρωπός | Μαθητές και γονείς καταγγέλλουν διευθύντρια σχολείου για bullying (βίντεο)

Ωρωπός | Μαθητές και γονείς καταγγέλλουν διευθύντρια σχολείου για bullying (βίντεο)

Ένα εκρηκτικό κλίμα φαίνεται πώς επικρατεί τους τελευταίους μήνες στο 1ο ΕΠΑΛ Μαρκόπουλου Ωρωπού, καθώς γονείς και μαθητές καταγγέλλουν την διευθύντρια του σχολείου για λεκτικό και σωματικό bullying. "Το μόνο που κάνει είναι να τιμωρεί, να ρίχνει αποβολές, να πετά τα παιδιά έξω από το σχολείο και να χειροδικεί. Χρονομετρά τα παιδιά που πάνε τουαλέτα. Έξι λεπτά για τα κορίτσια, τέσσερα για τα αγόρια" λέει χαρακτηριστικά η γραμματέας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Ελένη Κωνσταντίνου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου-Ωρωπού Δημήτρης Ελεύθερας δήλωσε ότι: Τα παιδιά είναι ψυχολογικά πολύ άσχημα. Τα προσβάλλει για ασήμαντη αφορμή, βρίζει τους συναδέλφους της, χαρακτηρίζοντάς τους βρωμερά σκουπίδια, σκουλήκια και τραμπούκους".  

Επιπλέον, αρκετοί καθηγητές φαίνεται πως έχουν ζητήσει απόσπαση για διπλανά σχολεία, ενώ οι νέες εγγραφές στο σχολείο έχουν μειωθεί δραματικά. Τέλος, οι μαθητές παρομοιάζουν το λύκειο ως ένα σωφρονιστικό ίδρυμα, ενώ ο γενικός γραμματέας του Υπουργειου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, δήλωσε πως: "Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η σχετική ΕΔΕ και αναμένουμε τα αποτελέσματα. Παρακολουθούμε απο κοντά την υπόθεση".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.