Κ. Χατζηδάκης για παρακολουθήσεις | "Καμία σχέση δεν έχει ο πρωθυπουργός"

Κ. Χατζηδάκης για παρακολουθήσεις | "Καμία σχέση δεν έχει ο πρωθυπουργός"

Το πρωί της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου, ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ, λέγοντας ότι:

"Δεν είναι ωραίο χωρίς καμία αμφιβολία. Δεν είναι ωραίο το συναίσθημα. Δε φανταζόμουν ποτέ στη διαδρομή μου ότι θα γινόταν πρόταση δυσπιστίας σε μια κυβέρνηση και εγώ θα ήμουν κεντρικό πρόσωπο για ένα θέμα παρακολουθήσεων. Όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουμε πώς λειτουργεί διαχρονικά η ΕΥΠ. Δε θέλω να ισοπεδώσω και να πω ότι όλα είναι στραβά. Τις ξέρουμε τις παθογένειες. Για μένα είναι προφανές ότι υπήρχαν κάποιοι Κλουζό που εξάντλησαν το κατασκοπικό τους ενδιαφέρον σε μένα. Δε συνδέω τον κ. Μητσοτάκη με τις παρακολουθήσεις. Ο πρωθυπουργός αντέδρασε αμέσως και είχαμε δύο απομακρύνσεις και στη συνέχεια αυτοί που ενέχονται στην υπόθεση φρόντισαν να διαρρεύσουν στοιχεία σε μέσα προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που πέτυχαν ήταν να βλάψουν την κυβέρνηση.

Παραμένω αυτός που ήμουν τόσα χρόνια, δεν αμφισβητήθηκε ποτέ η ακεραιότητά μου. Θέλω να μάθω και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Δε θέλω να συνδέσω τον Πρωθυπουργό με αυτό. Είμαι πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει σχέση με αυτή την υπόθεση. Και γιατί έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή και γιατί έχουμε μια γνωστή στο πανελλήνιο κοινωνική επαφή. Θα ήθελα πάρα πολύ η Δικαιοσύνη να το ερευνήσει πολύ γρήγορα. Από αυτήν την ιστορία αδικείται ένα πολύ πλούσιο κυβερνητικό έργο. Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν υπήρξε ή όχι κατάχρηση εξουσίας.

Δε μου έχουν λείψει οι καρέκλες, οχτώ χρόνια είμαι υπουργός. Εκείνο που ξέρω επειδή μου το έχει πει και ο ίδιος είναι ότι, ο πρωθυπουργός με περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του. Η κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί για τον κ. Ράμμο, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Θέλω όλοι να αναγνωρίσουν ότι είμαι σε μία ειδική θέση και δε θέλω να ανακατέβω άλλα ζητήματα για να μη φαίνεται ότι πετάω την μπάλα στην εξέδρα. Δεν πιστεύω ότι έχει καμία σχέση ο Πρωθυπουργός, Θέλω να διερευνηθεί ταχύτατα το θέμα από τη Δικαιοσύνη".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.