Υπόθεση Πάτρας | "Το ζευγάρι είχε μια σχέση μίσους-πάθους" (βίντεο)

Υπόθεση Πάτρας | "Το ζευγάρι είχε μια σχέση μίσους-πάθους" (βίντεο)

Την Τρίτη 3 Μαΐου, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας και η δημοσιογράφος, Άρια Καλύβα, μίλησαν στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα και συγκεκριμένα για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Πελοπόννησος σχετικά με την επίσκεψη του ζευγαριού σε δικηγορικό γραφείο, λίγες ημέρες πριν τη σύλληψη της Πισπιρίγκου. Ειδικότερα, η κ. Καλύβα ανέφερε ότι:

"Συνήθως με τον κ. Αναστασόπουλο δεν έχουμε τις ίδιες πληροφορίες. Όμως για το συμβάν που περιγράφει, την περίοδο που είχαμε αναφέρει για την περίπτωση της Τζωρτζίνας είχε έρθει πληροφορία που περιέγραφε ότι περιγράφει ο κ. Αναστασόπουλος. Ένα μεγάλο καβγά, παρουσία δικηγόρου. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που λέει ο κ. Αναστασόπουλος. Το περιστατικό πρέπει να έγινε πριν την ανακρίτρια, και μετά τη συνέντευξη που είχε δώσει το ζευγάρι. Στην υπόθεση της Ίριδας μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόταν και η αδερφή της στο σπίτι. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό"

 
Από την δικιά του πλευρά, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι: "Καταδεικνύεται ότι το ζευγάρι είχε σχέση μίσους – πάθους. Είχαν πολλά προβλήματα ως ζευγάρι. Πλέον υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ τους, και αυτό καταδεικνύεται και από όσα λένε. Αν το καταθέσει ο δικηγόρος, μιλήσει για τον καβγά, θα είναι μια σοβαρή μαρτυρία. Ο Μάνος δεν έχει εξαφανιστεί. Προφανώς κάποιοι τον έχουν συμβουλεύσει να μην εκτίθεται τόσο. Μερικές φορές δεν καλούμε ανθρώπους για κατάθεση για να δούμε τη συμπεριφορά τους. Η ανακριτική είναι μια τέχνη ολόκληρη"

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.