Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου | "Στις 7 του μηνός, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος"

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου | "Στις 7 του μηνός, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος"

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας προανήγγειλε ο δικηγόρος της 34χρονης κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας. Όπως υπογράμμισε, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο, ο Μάνος Δασκαλάκης που κατέθεσε πρώτος «κατέστρεψε» το κίνητρο που είχε αποδοθεί στην κατηγορούμενη.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε αρχικά. «Νομίζω ότι όλοι έχετε αντιληφθεί την υπερασπιστική μας γραμμή, την οποία αναπτύξαμε και εγγράφως αλλά και προφορικά. Με αδιάσειστα στοιχεία αντικρούεται η κατηγορία». Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο σύζυγος -όπως τόνισε είναι ακόμα παντρεμένοι- της 34χρονης «κατέστρεψε το κίνητρο που της είχε αποδώσει ο εισαγγελέας». Όπως σημείωσε, ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσίασε άλλο επιχείρημα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, από αυτό που είχε αποδώσει ο εισαγγελέας.

«Ο σύζυγος, ακόμα, της κυρίας κατηγορουμένης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο το οποίο έχει αναπτύξει αρχικά ο εισαγγελέας όταν έκανε την πρόταση στο συμβούλιο, το οποίο τελικά δέχθηκε και το συμβούλιο. Σήμερα, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πράγματα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση. Ενώ το επιχείρημα του εισαγγελέα για το κίνητρο είναι ότι σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγό της, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο. Όμως, δυστυχώς, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας. Τέλος, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου προανήγγειλε ότι «στις 7 του μηνός, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος. Φοβόμουν ότι θα γίνει αυτό αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω».πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.