Ανήλικος κατήγγειλε 50χρονο ότι τον βίαζε και του έδινε ναρκωτικά ενώ τραβούσε βίντεο

Ανήλικος κατήγγειλε 50χρονο ότι τον βίαζε και του έδινε ναρκωτικά ενώ τραβούσε βίντεο

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Αθήνα ένας 50χρονος, κατηγορούμενος για σοβαρά αδικήματα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου, κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικους, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 50χρονος κατηγορείται ότι για τρία χρόνια βίαζε τον ανήλικο, αφού προηγουμένως του έδινε ναρκωτικές ουσίες. Επιπλέον, φαίνεται να κατέγραφε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βίντεο, κρατώντας έτσι αποδείξεις. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να ανακαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση και τη συμπεριφορά του κατηγορούμενου.

Ο ανήλικος τον κατήγγειλε και όταν εντοπίστηκε ο 50χρονος και έγινε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 159 ναρκωτικά χάπια, 1,25 γραμμάρια κοκαΐνης, 3,36 γραμμάρια μεφεδρόνης, ξύλινη κατασκευή με θερμαινόμενη πλάκα πάνω στην οποία υπήρχαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών, 2 μεταλλικοί τρίφτες, ζυγαριά ακριβείας, πλαστική κάρτα με υπολείμματα κοκαΐνης, 13 σκληροί δίσκοι και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες, αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με 4 φυσίγγια, τα χρηματικά ποσά των 1.210 ευρώ και 123 δολάρια.

Δείτε το βίντεο εδώ

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.