Γυναίκα Ρομά επιτέθηκε σε δημοσιογράφο για να τον ληστέψει

Γυναίκα Ρομά επιτέθηκε σε δημοσιογράφο για να τον ληστέψει

Ένας δημοσιογράφος στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής υπέστη επίθεση από γυναίκα Ρομά, η οποία τον παγίδευσε μεταξύ δύο αυτοκινήτων και τον χτύπησε στα γεννητικά όργανα για να τον ληστέψει. Το απίστευτο συμβάν συνέβη το πρωί της Τετάρτης.

Ο 60χρονος περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της Αγίας Παρασκευής, κρατώντας σακούλες από το σούπερ μάρκετ, όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με μια γιγαντόσωμη ξανθιά Ρομά περίπου 45 ετών, η οποία τον ρώτησε αν χρειαζόταν βοήθεια. Ο άντρας αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά και συνέχισε τον δρόμο του, χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι η γυναίκα τον ακολουθούσε. Ξαφνικά, λίγα μέτρα παρακάτω, η Ρομά προβάλλεται ξανά μπροστά του, τον παγιδεύει μεταξύ δύο οχημάτων και του ρίχνει μια δυνατή κλωτσιά στα γεννητικά όργανα. 

Ο δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως την είδε να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο μπλε μάρκας Suzuki, όπου οδηγούσε ένας άντρας και έφυγαν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Το πορτοφόλι του θύματος περιείχε 150 €, το δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα, ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, μια κάρτα ανάληψης και πιστοποιητικό πέντε εμβολιασμών Covid.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.