Τι γίνεται επιτέλους με τους εμβολιασμένους;

Τι γίνεται επιτέλους με τους εμβολιασμένους;

Τελικά θα μας εξηγήσει κάποιος τι γίνεται με τους εμβολιασμένους, τους ανεμβολίαστους, τις ΜΕΘ και γενικότερα την πορεία της πανδημίας; Ακούμε κάθε ημέρα για έξαρση κρουσμάτων, εισαγωγές σε νοσοκομεία, φοβίες ότι θα ξαναγεμίσουν οι ΜΕΘ καθώς επίσης και για σκέψεις επαναφοράς της υποχρεωτικότητας της μάσκας κλπ. Πάλι τα ίδια!! Ο φόβος επέστρεψε. Δηλαδή από τον Σεπτέμβρη τι θα γίνει; Θα μας κάνετε να κατουριόμαστε πάνω μας (πάλι);

Σύμφωνα λοιπόν με την Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (covid-19) που δημοσιεύθηκε στις 2 Ιουλίου 2022, προκύπτει ξεκάθαρα ότι για την συγκεκριμένη ημέρα: "Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 95 (63.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. To 91.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 37 (38.95%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 58 (61.05%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.734 ασθενείς. Οι εισαγωγές3 νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 302 (ημερήσια μεταβολή -7.36%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 267 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 37 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 80 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη). Διάγραμμα 4: Ηλικιακή Κατανομή κρουσμάτων, νοσηλευόμενων στις MEΘ και ασθενών που απεβίωσαν από την αρχή της πανδημίας."

Αυτή τη φορά δεν λέω τίποτα. Δεν αναλύω τίποτα. Απλά διαβάστε μόνοι σας και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Μόνο μια ερώτηση έχω: Γιατί δεν έχω ακούσει έστω το ελάχιστο από οποιοδήποτε συστημικό μέσο μαζικής ενημέρωσης; Επομένως μπορώ να σκεφτώ ότι θέλω. Ή μάλλον όχι. Δεν θα χρειαστεί.

Απλά θα διαβάσω την ανακοίνωση Με τις υγείες σας...

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.