Η δημοσίευση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη - «Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα»

Η δημοσίευση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη - «Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά λόγια για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Ο Χατζηγιάννης είχε συναντηθεί μαζί με την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO στα πλαίσια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

«Η απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με συγκλόνισε… Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα και μεγάλη μου τιμή που την γνώρισα» σημειώνει αρχικά ο τραγουδιστής στην δημοσίευση του. 

«Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, ιδρύτρια και πρόεδρος του «Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια» το οποίο μετονομάστηκε σε «Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη» και του συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» όπου έχω την τιμή να με έχει ανακηρύξει καλλιτέχνη – Πρεσβευτή.

Ήταν φίλη, αγαπημένη συνοδοιπόρος, μελιστάλαχτη και συνάμα δυναμική προσωπικότητα. Ένας άνθρωπος γλυκός, αποφασισμένη να βοηθά τον συνάνθρωπο με αλτρουισμό. Μια γυναίκα γεμάτη συναισθήματα που σε κάθε μας κουβέντα ζούσε με την αγωνία στο πώς να βοηθήσει… Η ψυχή της ήταν μεγάλη και χωρούσε μέσα της όλο τον κόσμο και τα προβλήματα του».

2023 07 25 9 29 53

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.