Μαξίμου | Η εγκύκλιος εκδόθηκε σε συννενόηση με την Εκκλησία

Μαξίμου  | Η εγκύκλιος εκδόθηκε σε συννενόηση με την Εκκλησία

Σφοδρή αντεπίθεση ξεκίνησε το γραφείο του πρωθυπουργού προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας σε ανακοίνωση πως τα μέλη του συνεχίζουν να ψεύδονται ασύστολα, όπως κάνουν εδώ και χρόνια και συνέχισε λέγοντας πως η κυβέρνηση ψάχνει τις καλύτερες λύσεις για την πανδημία και τόνισε πως αυτό έκανε και με την Εκκλησία.

Έπειτα, το γραφείο του πρωθυπουργού δήλωσε πως η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου για τα μέτρα στους ναούς, εκδόθηκε σε συνεννόηση της κυβέρνησης με την Ιεραρχία της Εκκλησίας, καθώς το σημαντικό ζήτημα της δημόσιας υγείας ήταν να αντιμετωπιστεί με συνεννόηση και κατανόηση και όχι με μέτρα επιβολής, όπως ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντίστοιχα, το γραφείο του πρωθυπουργού υποστήριξε πως αυτή είναι η αλήθεια και όποιος την αμφισβητεί μπορεί απλά να απευθυνθεί στην Εκκλησία.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου τελείωσε με το να αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ απόδειξε για άλλη μια φορά ότι προσπαθεί να κερδοσκοπήσει πολιτικά από την πανδημία.

Να σημειωθεί, πως και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πήρε μέρος στη νέα πολιτική διαμάχη, αναφέροντας πως ούτε η Εκκλησία ενδέχεται να γίνει εργαλείο της μικροκομματικής και μικροπολιτικής εκμετάλλευσης, αλλά ούτε και η αντιμετώπιση της πανδημίας που προσφέρει.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.