Μπάμπης Αναγνωστόπουλος | Παραιτήθηκε από τη δίκη στο Εφετείο και σταματά και τις πανελλαδικές

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος | Παραιτήθηκε από τη δίκη στο Εφετείο και σταματά και τις πανελλαδικές

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του να παραιτηθεί από την έφεση που είχε υποβάλει κατά της πρωτόδικης απόφασης. Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της δίκης του σε δεύτερο βαθμό, ο κατηγορούμενος εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, να προχωρήσει στην παραίτηση από την άσκηση του μέσου της έφεσης, ελπίζοντας ίσως σε ευνοϊκότερη απόφαση από τους δικαστές του Εφετείου.

Ο δικηγόρος του αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του ότι η απόφαση αυτή λαμβάνεται λόγω εξαιρετικά σοβαρών λόγων που δεν είναι δυνατόν να ανακοινωθούν περαιτέρω. Ειδικότερα, αναφέρει: "Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα από την έφεση που είχε υποβάλει κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών."

Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει  τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.