Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 18/5

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 18/5

Αστάθμητες καιρικές συνθήκες αναμένονται σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, θα υπάρχουν παροδικές αυξημένες νεφώσεις, τοπικές βροχές και αραιές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα αυτά, πιθανότατα ισχυρά, θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν. Στον υπόλοιπο χώρο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με εκδηλώσεις παροδικών νεφώσεων και τοπικές βροχές μόνο κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής περιοχής, όπου ενδέχεται να εμφανιστούν και απομονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα φθάνουν τοπικά έως τους 6 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με ένταση έως 5 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα όπου και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στα ανατολικά ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.