Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 19/5

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 19/5

Ανοδική τάση αναμένεται να εμφανιστεί στη θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, επικεντρωμένη κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας, όπου αναμένεται να φθάσει σε επίπεδα 24 έως 26 βαθμών Κελσίου. Παράλληλα, ο καιρός την Παρασκευή αναμένεται να είναι ασταθής, με εκδηλώσεις βροχής σε πολλές περιοχές.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένονται παροδικές αυξημένες νεφώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στη Θεσσαλία και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, συνοδευόμενες από τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Ωστόσο, σε όλη την υπόλοιπη χώρα αναμένεται καθαρός ουρανός, με εξαίρεση τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου στις ηπειρωτικές περιοχές θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα προκύψουν τοπικές βροχές στα ορεινά.

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24-25 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.