Ο καιρός σήμερα Τρίτη 23/5

Ο καιρός σήμερα Τρίτη 23/5

Σήμερα, Τρίτη, ο καιρός πρόκειται να σημαδευτεί από περιοδικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει στα τυπικά για την εποχή επίπεδα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Προβλέπονται αραιές νεφώσεις που θα γίνονται πυκνότερες με την πάροδο της ημέρας. Οι τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την πλειονότητα της χώρας, με πιο έντονες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του μεσημεριού και το απόγευμα, κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, της Βόρειας και Δυτικής Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Η συγκέντρωση σκόνης στην ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι σχετικά υψηλή.

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα ασθενών, τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.