Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 24/5

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 24/5

Σήμερα, Τετάρτη, ο καιρός θα χαρακτηρίζεται από βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Στα Δωδεκάνησα αναμένονται προσωρινές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με εξαίρεση τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, όπου αναμένεται η ανάπτυξη νεφώσεων και η εμφάνιση τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων, κυρίως στα ορεινά. Τις πρωινές ώρες, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη σε ορισμένες περιοχές των δυτικών περιοχών. Όσον αφορά τους ανέμους, αναμένονται μεταβλητές κατευθύνσεις, με ασθενή ένταση, ενώ τοπικά στο Αιγαίο αναμένονται βόρειοι άνεμοι έως 4 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα στα ανατολικά βόρειοι έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.