Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 4/5

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 4/5

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για ασταθή καιρικά φαινόμενα σήμερα Πέμπτη σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας. Αναμένονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες με συχνούς κεραυνούς, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι. Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις από το πρωί, με την Ήπειρο, τα Επτάνησα και τη Δυτική Ελλάδα να παρουσιάζουν έντονες βροχοπτώσεις. Καταιγίδες μικρής διάρκειας αναμένονται και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ στα ορεινά υψίπεδα υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων με μικρής διαμέτρου χαλάζι. Το απόγευμα, παροδικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου, με τα χαμηλότερα να παρουσιάζονται στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο καιρός στην Αττική

Παροδικές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες το απόγευμα, με ασθενείς κατά βάση βροχές μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και από το βράδυ ανοιχτά του Θερμαϊκού έως μέτριοι 4 μποφόρ.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.