Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 5/5

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 5/5

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), αναμένεται αστάθμητος καιρός σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Στην ανατολική χώρα, αναμένονται παροδικές αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στις παράκτιες περιοχές τις πρωινές ώρες, μαζί με διάσπαρτες καταιγίδες. Τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να εξασθενήσουν σταδιακά και να περιοριστούν στην Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές, αναμένονται λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν προσωρινά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Το πρωί, θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 μποφόρ και στα ανοιχτά των θαλασσών θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να μην έχει σημαντικές αλλαγές.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.