Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 8/5

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 8/5

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου θα είναι αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά σε ορισμένες περιοχές θα χρειαστεί ομπρέλα από το μεσημέρι καθώς προβλέπονται τοπικοί όμβροι και καταιγίδες. Συγκεκριμένα, αρχικά στη Μακεδονία, τη Θράκη και βαθμιαία στη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι σταδιακά θα αυξηθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές, θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα υπόλοιπα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 24 με 26 και στο Αιγαίο τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα γύρω ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.