Ο καιρός σήμερα Τρίτη 9/5

Ο καιρός σήμερα Τρίτη 9/5

Σήμερα, Τρίτη 9 Μαΐου, αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, ειδικότερα στα κεντρικά και βόρεια τμήματα. Αρχικά, η περιοχή που θα επηρεαστεί περισσότερο είναι η Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Κεντρική Στερεά και η Βόρεια Πελοπόννησος, με το φαινόμενο να εξαπλώνεται σταδιακά και σε άλλες περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Βόρειας Πελοποννήσου, του Ιονίου και του Βορείου Αιγαίου. Οι περιοχές των ορεινών κορυφών της Δυτικής Μακεδονίας, της Βόρειας Θεσσαλίας και της Ηπείρου μπορεί να υποστούν χαλαζοπτώσεις κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Επιπλέον, αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της, σε πολλές από αυτές τις περιοχές. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στη Μακεδονία και τη Θράκη από 12 έως 18.

Αττική

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.