Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 13/7

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 13/7

«Καμίνι» θα είναι η χώρα από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει επικίνδυνα ενώ αύριο και το Σάββατο, θα φτάσει σε αρκετές περιοχές ακόμη και τους 44 βαθμούς.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, σήμερα, Πέμπτη, θα έχει υψηλές θερμοκρασίες σε όλη σχεδόν την επικράτεια της χώρας. Οι μέγιστες τιμές θερμοκρασίας αναμένεται να ανέλθουν στα ακόλουθα επίπεδα:

α. Στα βόρεια ηπειρωτικά, η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 37 και 38 βαθμών Κελσίου, ενώ στην κεντρική Μακεδονία και το εσωτερικό της Ηπείρου αναμένονται τιμές μεταξύ 39 και 40 βαθμών Κελσίου.

β. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, προβλέπεται η θερμοκρασία να φτάσει τους 39 έως 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο εσωτερικό της Στερεάς και της Θεσσαλίας αναμένεται να φθάσει τους 41 βαθμούς Κελσίου.

γ. Στη νησιωτική χώρα, οι προβλεπόμενες τιμές θερμοκρασίας κυμαίνονται ανάμεσα σε 33 και 35 βαθμούς Κελσίου. Όσον αφορά στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη, οι αναμενόμενες τιμές θα φτάσουν τους 36 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.