Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 9/6

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 9/6

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά το επερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, σήμερα το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες αναμένεται να φτάσουν ακόμη και τους 32 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, αναμένεται η εμφάνιση πρόσκαιρων νεφώσεων και η εκδήλωση τοπικών όμβρων σε ηπειρωτικές περιοχές, κυρίως στα ορεινά και στην κεντρική Μακεδονία. Επιπλέον, ενδέχεται να παρουσιαστούν μεμονωμένες καταιγίδες. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά. Όσον αφορά τους ανέμους, αναμένεται να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ. 

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Το απόγευμα πρόσκαιρα νότιοι με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.