Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 28/6

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 28/6

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου αναμένονται λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ κατά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα. Πεδινές περιοχές θα επηρεαστούν επίσης, ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί ως εξής: στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 23-34 βαθμούς, στην Ήπειρο από 18 έως 33 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 19 έως 34-35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 33-35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 32 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 20 έως 32-34 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα, οι μέγιστες θερμοκρασίες δεν θα ξεπεράσουν τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Όσον αφορά τους ανέμους, στο Αιγαίο αναμένεται να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ, ενώ στο Κρητικό και στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με τις ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο, οι ανέμοι θα πνέουν από δυτικές προς βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33-34 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.