Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 5/7

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 5/7

Για μία ακόμη ημέρα και καθώς βρισκόμαστε στο καλοκαίρι, ο καιρός αναμένεται να είναι ασταθής με βροχές και διάσπαρτες καταιγίδες σε πολλές περιοχές. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), θα παρατηρηθεί σταδιακή ανάπτυξη νεφώσεων από τις πρωινές ώρες σε όλες τις περιοχές της ηπείρου, ενώ αναμένονται βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

Τα καιρικά φαινόμενα αυτά, πιθανόν να είναι έντονα σε ορισμένες περιοχές της Ήπειρου, της Μακεδονίας και της δυτικής Θεσσαλίας, αλλά το βράδυ αναμένεται να περιοριστούν στα βόρεια μέρη και σταδιακά να σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις, με ένταση 3 έως 5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, δεν αναμένεται να υπάρξει σημαντική μεταβολή, με τις μέγιστες τιμές να φτάνουν τους 34 έως 36 βαθμούς Κελσίου στην ηπειρωτική Ελλάδα και τους 31 έως 33 βαθμούς Κελσίου στα νησιά. Έτσι, η θερμοκρασία αναμένεται να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, οι οποίες από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, που πιθανόν κατά τόπους θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση από τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.