Ο καιρός σήμερα 28/4 | Τι καιρό θα έχουμε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς;

Ο καιρός σήμερα 28/4 | Τι καιρό θα έχουμε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς;

Για σήμερα Παρασκευή, στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται παροδικές αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ από το απόγευμα θα παρουσιαστεί σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριας έντασης, ενώ η θερμοκρασία δεν αναμένεται να έχει αξιόλογη μεταβολή. Στην κεντρική, ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με μέτρια ένταση, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου, με ελάχιστη θερμοκρασία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη στη δυτική Μακεδονία. 

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά του νομού.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια τμήματα.

Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, αναμένονται προσκαιρώς αυξημένες νεφώσεις σε μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, με τοπικούς όμβρους. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και ασθενείς, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4-5 και στα νοτιοανατολικά 6-7 μποφόρ, αλλά θα εξασθενούν από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα έχει αξιόλογη μεταβολή και αναμένεται να φτάσει τους 20-22 βαθμούς Κελσίου σε ηπειρωτικές περιοχές.

Την Κυριακή, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, αναμένονται λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν σταδιακά, με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα δυτικά και μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στα νότια.

Τη Δευτέρα ,ο καιρός αναμένεται άστατος σε αρκετές περιοχές καθώς θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες αναμένονται αραιές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που γρήγορα στα δυτικά και την Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.  

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.