Ο καιρός σήμερα Τρίτη 13/6

Ο καιρός σήμερα Τρίτη 13/6

Αστάθμητες καιρικές συνθήκες αναμένονται την Τρίτη σε αρκετές περιοχές της χώρας, καθώς προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο αναμένονται περιοδικές αυξήσεις των νεφώσεων, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Το βράδυ, τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εξασθενίσουν.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, γενικά αναμένεται καθαρός καιρός, με τοπικές βροχές στα ορεινά της Κρήτης το μεσημέρι και το απόγευμα. Όσον αφορά την ορατότητα, τις πρωινές και βραδινές ώρες θα υπάρχουν τοπικά περιορισμένες συνθήκες, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, ενώ μερικές τοπικές ομίχλες αναμένεται να σχηματιστούν σε διάσπαρτες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις, με ένταση 3 με 4 μποφόρ σε γενικές γραμμές, ενώ στο Αιγαίο αναμένονται τοπικά άνεμοι έως 5 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.