Ο καιρός σήμερα Τρίτη 27/6

Ο καιρός σήμερα Τρίτη 27/6

Άστατες καιρικές συνθήκες αναμένονται για μία ακόμη ημέρα σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς από το μεσημέρι προβλέπονται βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια, καθώς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, αναμένεται να εμφανιστούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, συνοδευόμενες από τοπικούς βροχούς ή όμβρους, με τις καταιγίδες να είναι σποραδικές κυρίως στην Πελοπόννησο και τη Στερεά.

Στις υπόλοιπες περιοχές, γενικά αναμένεται καλός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να υποστεί σημαντική μεταβολή και θα κυμανθεί μεταξύ 30 και 32 βαθμών Κελσίου και τοπικά στα ηπειρωτικά 33 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών και το μεσημέρι – απόγευμα τοπικών όμβρων κυρίως στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.