Οι απολογία των δραστών για την δολοφονία στο μίνι μάρκετ στην Τούμπα

Οι απολογία των δραστών για την δολοφονία στο μίνι μάρκετ στην Τούμπα

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν οι απολογίες των δραστών για τη δολοφονία στο μίνι μάρκετ που έγινε στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GRTimes, ο 27χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία, ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να σκοτώσει τον 44χρονο αλλά παραδέχτηκε πως πήγε στο συγκεκριμένο κατάστημα για να πραγματοποιήσει ληστεία, όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών. Επίσης, ο 27χρονος υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της πάλης με το θύμα εκπυρσοκρότησε το πιστόλι του και έτσι συνέβη το μοιραίο περιστατικό, ενώ δήλωσε πως είναι τοξικομανής και χρειαζόταν χρήματα.
Αντίστοιχα, ο 35χρονος Έλληνας, που κατηγορείται για συνέργεια σε ληστεία και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως ο συγκατηγορούμενος του πήγε στο συγκεκριμένο κατάστημα για να κάνει ληστεία και ότι δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ ανέφερε, ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στις επίδικες πράξεις. Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι δράστες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και έχουν οδηγηθεί στη φυλακή.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.