Πύρινος εφιάλτης στη Ροδόπη | Συγκλονίζει η καταστροφή – Μέσα σε 10 λεπτά καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής

Πύρινος εφιάλτης στη Ροδόπη | Συγκλονίζει η καταστροφή – Μέσα σε 10 λεπτά καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής

Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με ανεξέλεγκτες πυρκαγιές, με νέες εστίες φλογών να εμφανίζονται διαρκώς. Ο πύρινος εφιάλτης στη Ροδόπη εξαπλώνεται απροσδιόριστα, ενώ στο χωριό Σώστης, δύο κατοικίες παραδόθηκαν στις φλόγες, αφήνοντας μια πολυμελή οικογένεια άστεγη.

Εξίσου συγκλονιστικό είναι το σκηνικό στον τόπο της καταστροφής. Η κ. Ευαγγελία, με δάκρυα στα μάτια, μοιράστηκε τη στιγμή που είδε τη ζωή της να καταστρέφεται ανεπανόρθωτα μέσα σε λίγα λεπτά.

"Πριν προλάβουμε να πάρουμε ανάσα, το τρομακτικό σκηνικό είχε εξελιχθεί. Μέσα σε δέκα λεπτά, βλέπαμε τις φλόγες να επιτίθενται στον τόπο μας και να μας εκδιώκουν από το σπίτι. Οι πάντες καταστράφηκαν. Κάθε πράγμα, χαθηκε. Ο σύζυγός μου είναι άρρωστος, ο γιος μας ανάπηρος, και ο μικρός μας γιος αντιμετωπίζει ανεργία. Δεν γνωρίζουμε τι μας περιμένει, που θα πάμε, πως θα συνεχίσουμε", δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η κάτοικος του χωριού.

Με απόλυτη σιγή, περιηγείται στον τόπο που προηγουμένως στεγαζόταν η πολυκατοικία της. Δεν έχουμε τίποτα. Τα ρούχα που φοράμε μόνο πήραμε. Δεν προλάβαμε να πάρουμε τίποτα. Σημείωσε η γυναίκα, καθώς τα μάτια της στρέφονται προς τα ερείπια του σπιτιού της, όπου ένα μόνο δωμάτιο διασώθηκε από τη φωτιά.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.