Σε 4 έτη φυλάκιση καταδικάστηκε ο 53χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Σε 4 έτη φυλάκιση καταδικάστηκε ο 53χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου βγήκε η επίσημη απόφαση για τη 4ετη φυλάκιση του Βολιώτη 53χρονου, που κατηγορείται για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Το περιστατικό είχε συμβεί τον Οκτώβριο του 2020 στο Πήλιο και ο 53χρονος κατηγορείται πως χτύπησε τη μητέρα και την κόρη του, ενώ απείλησε και την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κατηγορούμενου, από λάθος έσπρωξε και χτύπησε τη μητέρα του, ενώ δήλωσε πως δεν είχε πειράξει την κόρη και την πρώην σύζυγό του. Η μητέρα του 53χρονου κατέθεσε το ίδιο πράγμα.
 
Αντίθετα, η κόρη και η πρώην σύζυγος κατέθεσαν διαφορετικά γεγονότα. Σύμφωνα με την κατάθεσή τους, ο 53χρονος κατά τη διάρκεια οικογενειακού καβγά, γρονθοκόπησε τη μητέρα του και προκάλεσε κακώσεις στην κόρη, ενώ απείλησε την πρώην σύζυγό του, μέχρι που μια γειτόνισσα κάλεσε την αστυνομία, όπου συνέλαβε τον άνδρα. Επίσης, να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο άνδρας παρέδωσε στην αστυνομία τρία κυνηγετικά όπλα  που κρατούσε παράνομα στο σπίτι του. 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.