Συνελήφθη διαρρήκτης έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Συνελήφθη διαρρήκτης έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Δύο διαρρήκτες προσπάθησαν να διαπράξουν κλοπή μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο στην Ηρώδου Αττικού, όμως αποτυχημένα. Η περιπέτειά τους ξεκίνησε πριν από τις πέντε το πρωί, όταν ένας εκτός υπηρεσίας αστυνομικός αντιλήφθηκε ότι προσπαθούν να εισβάλουν σε μια αποθήκη πολυκατοικίας στο Αλίμο. Ο αστυνομικός προσπάθησε να τους καταδιώξει, αλλά οι δράστες τον απείλησαν με λοστούς και διέφυγαν.

Κατά την διάρκεια της φυγής τους, αφήσαν πίσω τους μια τσάντα γεμάτη με διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ο αστυνομικός επικοινώνησε αμέσως με το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και παρείχε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου των δραστών.

Μια στιγμή αργότερα, περιπολικά και μοτοσικλετιστές εντόπισαν το όχημα που αναζητούσαν, το οποίο εισήλθε στην οδό Ηρώδου Αττικού και προχώρησε ανάποδα. Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, ηλικίας 41 ετών και καταγωγής από τη Γεωργία, ενώ αναζητούν επίσης τον συνεργό του. Παράλληλα, κατά τις επόμενες ώρες προτίθενται να διερευνήσουν εάν οι διαρρήκτες κατάφεραν εν τέλει να εισβάλουν στην αποθήκη στην περιοχή του Αλίμου, από όπου ξεκίνησαν όλα, εάν πραγματοποίησαν και άλλες διαρρήξεις, καθώς και εάν υπάρχουν άλλοι ανοιχτοί λογαριασμοί με τη Δικαιοσύνη και τις αρχές της αστυνομίας.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.