Συνελήφθη παιδόφιλος στην Ομόνοια - Προσπαθούσε να προσελκύσει ανήλικο κορίτσι

Συνελήφθη παιδόφιλος στην Ομόνοια - Προσπαθούσε να προσελκύσει ανήλικο κορίτσι

Ένας άνδρας 63 ετών έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης το Σάββατο (10.06.2023) στην περιοχή της Ομόνοιας, καθώς προσπαθούσε να προσελκύσει παιδιά με σκοπό την εκπόρνευσή τους. Ο πατέρας ενός κοριτσιού τον αναγνώρισε και τον ακινητοποίησε. Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο 63χρονος έστειλε μια φωτογραφία ανδρικού γεννητικού οργάνου σε μια 14χρονη, συνοδευόμενη από το μήνυμα "έλα". Μία φίλη της, 15 ετών, νόμισε ότι πρόκειται για πλάκα από συμμαθητές τους στο σχολείο και αποφάσισε να ελέγξει αν αυτός ο αριθμός υπάρχει στις επαφές της. Όμως κατά λάθος έκανε κλήση και έτσι ο 63χρονος είχε το τηλέφωνό της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (09.06.2023), ο άνδρας κάλεσε την ανήλικη κοπέλα και της εξέφρασε με χυδαίο τρόπο την επιθυμία του να συνουσιαστεί μαζί της. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το κορίτσι έλαβε μια φωτογραφία μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης από τον κατηγορούμενο. Τότε, το κορίτσι κάλεσε τον 63χρονο, έχοντας δίπλα την μητέρα της, η οποία του είπε χωρίς περιστροφές: "Τι θέλεις από την ανήλικη;". Το πρωί του Σαββάτου (10.06.2023), ο άνδρας έστειλε ένα μήνυμα στην 15χρονη, απολογούμενος για τη φωτογραφία που έστειλε, επισημαίνοντας ότι προοριζόταν για κάποιο άλλο πρόσωπο. Η ανήλικη ενημέρωσε τη μητέρα της και, μετά από υπόδειξή της, επικοινώνησε μαζί του και τον έπεισε να συναντηθούν.

Το ραντεβού συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στις 14:30 το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Ομόνοιας, με την Αμεση Δράση να είναι ενήμερη για το συμβάν. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, ο 63χρονος συνελήφθη από τις αρχές. 

Η ανάρτηση του πατέρα στο διαδίκτυο:

2023 06 12 9 24 31

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.