Υπόθεση Καραϊβάζ | Αποκαλύψεις για το κίνητρο και τους εκτελεστές της δολοφονίας

Υπόθεση Καραϊβάζ | Αποκαλύψεις για το κίνητρο και τους εκτελεστές της δολοφονίας

Στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, μίλησε η δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, Αθανασία Σταυρή. Η δικηγόρος επεσήμανε ότι οι κατηγορούμενοι αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και ότι δεν έχουν ποινικό παρελθόν. Αναφορικά με τα στοιχεία που έχουν γίνει δημόσια και φαίνεται να εμπλέκουν τους δύο αδελφούς, η δικηγόρος σχολίασε ότι δεν είναι σωστό να σχολιαστούν αυτά τα στοιχεία και ότι δεν υπάρχει πληθώρα στοιχείων στη δικογραφία. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι θα αποδειχθεί ότι τα στοιχεία μεταξύ τους δεν συνδέονται και ότι υπάρχουν "άλματα" λογικής.

Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων της νότιας Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε επίσης για τις εξελίξεις στην υπόθεση. Αναφέροντας την εκτίμησή του, είπε ότι υπήρξε ένα πάρα πολύ ακριβό "συμβόλαιο θανάτου" για τον Καραϊβάζ, με ένα ποσό που ξεπερνά τις 200 - 300 χιλιάδες ευρώ.

Στο MEGA, μίλησε επίσης η δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του Καραϊβάζ, Ρόη Παυλέα, ο οποίος ανέφερε ότι όσοι ζήτησαν και έδωσαν εντολή για τον θάνατο του δημοσιογράφου πλήρωσαν πολύ ακριβά. Επεσήμανε ότι τα συμβόλαια θανάτου μετριούνται με χρήματα και ότι ο Καραϊβάζ ήταν ένας πολύ σημαντικός δημοσιογράφος που είχε πολλές πληροφορίες. Υποστήριξε ότι αυτοί που ζήτησαν να τον σκοτώσουν πλήρωσαν υψηλό τίμημα. 

Η δικηγόρος Ρόη Παυλέα αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι ο Καραϊβάζ γνώριζε τον "άρχοντα της νύχτας" και είχε πληροφορίες για τις δραστηριότητες της νυχτερινής ζωής. Επισήμανε ότι ο δημοσιογράφος σκόπευε να καταθέσει και να αποκαλύψει τα πάντα. Είχε πρόθεση να αποκαλύψει τους εκτελεστές των δολοφονιών και να αποκαλύψει και τα άτομα που συνεργάζονταν με τον "άρχοντα της νύχτας" και δεν ανήκαν στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης.

Η δικηγόρος επισήμανε ότι στην κατάθεσή του που σχεδίαζε να δώσει για την υπόθεση, ο Καραϊβάζ θα παρείχε πολύτιμα στοιχεία για τη δράση της Greek Mafia, θα αποκάλυπτε τον ηγέτη της νύχτας και θα αποκάλυπτε τη συνεργασία του με άλλα άτομα. Αυτά τα στοιχεία ήταν αναρτημένα στο ιστολόγιο του, καθώς ο Καραϊβάζ αναφερόταν συχνά σε αυτά και είχε δηλώσει ότι θα τα αποκαλύψει.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.