ΗΠΑ | Πατέρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου για να υπερασπιστεί τα παιδιά του

ΗΠΑ | Πατέρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου για να υπερασπιστεί τα παιδιά του

Αποτρόπαιο θάνατο βρήκε ένας πατέρας στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, καθώς ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από το ίδιο του το σπίτι, ενώ προσπαθούσε να προστατέψει τα παιδιά του από μια συμμορία εφήβων και ενηλίκων που επιδίωκαν εκδίκηση για μια διαμάχη που είχε προκύψει στο σχολείο, όπως αναφέρει η οικογένεια του θύματος.

Ο 43χρονος Christopher Michael Wright βρισκόταν έξω από το σπίτι του την περασμένη Παρασκευή, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τρεις έφηβους και δύο ενήλικες που αναζητούσαν τον 14χρονο γιο της αρραβωνιαστικιάς του. Ο νεαρός είχε εμπλακεί σε έναν καβγά με έναν άλλο έφηβο στο σχολείο, σύμφωνα με το WBAL-TV.

Όταν ο 43χρονος αντέδρασε, ανακοινώνοντας στην ομάδα ότι ο γιος του δεν θα βγει έξω για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, οι επιτιθέμενοι απείλησαν λέγοντας: "Αν δεν θέλεις να παλέψεις, τότε εσύ θα πληρώσεις", ανέφερε η αρραβωνιαστικιά του. Η ομάδα του επιτέθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου πέθανε από εγκεφαλικό τραύμα το Σάββατο. Ο φονικός ξυλοδαρμός καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Τα τρία παιδιά του Καροπτσίνσκι ήταν όλα στο σπίτι εκείνη την ώρα. 

Δείτε το βίντεο εδώ

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.