Πούτιν | "Η Δύση ελευθέρωσε το τζίνι από το μπουκάλι"

Πούτιν | "Η Δύση ελευθέρωσε το τζίνι από το μπουκάλι"

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μίλησε ενώπιον των δύο σωμάτων του Ρωσικού κοινοβουλίου για την εισβολή στην Ουκρανίας, λέγοντας ότι: "Η Ρωσία θα αντιμετωπίσει με μεθοδικότητα και συνέπεια τα καθήκοντα που βρίσκονται μπροστά της. Η Μόσχα έκανε τα πάντα για να αποφύγει τον πόλεμο, αλλά η υποστηριζόμενη από τη Δύση Ουκρανία σχεδίαζε να επιτεθεί στη Ρωσία. Η Δύση ελευθέρωσε το τζίνι από το μπουκάλι σε μια σειρά περιοχών σε όλον τον κόσμο σπέρνοντας χάος και πόλεμο. Ο λαός της Ουκρανίας έγινε ο ίδιος όμηρος του καθεστώτος του Κιέβου και των δυτικών αφεντών του, οι οποίοι έχουν όντως καταλάβει αυτήν τη χώρα κατά πολιτική, στρατιωτική και οικονομική έννοια. Η Δύση χρησιμοποίησε την Ουκρανία για να τελειώσει με τη Ρωσία. Οι Δυτικοί φέρουν την ευθύνη για την κλιμάκωση. Οι ελίτ της Δύσης δεν κρύβουν τον στόχο τους να προκαλέσουν τη στρατηγική ήττα της Ρωσίας. Ωστόσο, είναι αδύνατο να νικήσουν τη Ρωσία. Η ευθύνη για την πυροδότηση της Ουκρανικής σύγκρουσης και τα θύματά της ανήκει τελείως στις δυτικές ελίτ.

Για να εγγυηθούμε την ασφάλεια της χώρας μας, να εξαλείψουμε τις απειλές από ένα υπάρχον νεοναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία από το πραξικόπημα του 2014, αποφασίστηκε να διεξαχθεί ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Και θα ρυθμίσουμε βήμα βήμα, προσεκτικά και μεθοδικά, τους στόχους που βρίσκονται μπροστά μας. Οι Δυτικοί δεν έχουν καταφέρει τίποτα και δε θα καταφέρουν τίποτα, καθώς η Ρωσική οικονομία αντιστέκεται καλύτερα από αυτό που ανέμεναν οι ειδικοί. Εξασφαλίσαμε τη σταθερότητα της οικονομικής κατάστασης, προστατεύσαμε τους πολίτες. Η Δύση απέτυχε να αποσταθεροποιήσει την κοινωνία μας. Κοιτάξτε τι κάνουν στους δικούς τους λαούς. Η καταστροφή οικογενειών, πολιτιστικών και εθνικών ταυτοτήτων, η διαστροφή και η κακοποίηση παιδιών ως και η παιδοφιλία, εμφανίζονται σαν να είναι ο κανόνας. Και οι ιερείς υποχρεούνται να ευλογούν τους γάμους ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους. Η Ρωσία δε θα υποκύψει ποτέ στις Δυτικές προσπάθειες να διχάσουν την κοινωνία της."

Επιπλέον, ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι η Μόσχα αποσύρεται από τη συνθήκη New Start, την οποία είχε υπογράψει με τις ΗΠΑ με στόχο τον περιορισμό των στρατηγικών πυρηνικών οπλοστασίων των δύο πλευρών.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.