Ερντογάν προς Ελλάδα | "Η στήριξη από τις ΗΠΑ και την ΕΕ δε θα σας σώσει"

Ερντογάν προς Ελλάδα | "Η στήριξη από τις ΗΠΑ και την ΕΕ δε θα σας σώσει"

Σε νέες απειλές εναντίον της Ελλάδας προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του κόμματός του. Ειδικότερα, ο κ. Ερντογάν δήλωσε πως:

"Ξέρουμε πολύ καλά τις προθέσεις αυτών που μας προκαλούν. Τα όπλα που έχουν συγκεντρώσει στη Δυτική Θράκη και στα νησιά δε σημαίνουν τίποτα για μας. Η ισχύς μας τα ξεπερνάει αυτά. Η χώρα μας δε θα συμβιβαστεί όσον αφορά στην άμυνά της, Η στήριξη από τις ΗΠΑ και την ΕΕ δε θα σας σώσει. 

Σήμερα, γιορτάζουμε περήφανα τη 484η επέτειο της νίκης μας στη Ναυμαχία της Πρέβεζας, μια νίκη όπου ο Οθωμανικός Στόλος υπό τη διοίκηση του Ναυάρχου Μπαρμπαρός Χαϊρετίν Πασά νίκησαν τους Σταυροφόρους σε μια από τις σπουδαιότερες νίκης στην ιστορία της Τουρκίας. Μετά από αυτή την ένδοξη νίκη η οποία μετέτρεψε τη Μεσόγειο σε τουρκική λίμνη, η Μεσόγειος έγινε στην ουσία μια θάλασσα ειρήνης. Με την παρακμή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας όμως, η Μεσόγειος παραδόθηκε στην κατοχή των ιμπεριαλιστών. Μας θλίβει βαθύτατα το γεγονός ότι η Μεσόγειος σήμερα ακούγεται μόνο για τις εντάσεις και τους θανάτους μεταναστών.

Μπροστά στους θανάτους των μεταναστών στη Μεσόγειο η Δύση προτιμά να παίζει το παιχνίδι των τριών πιθήκων. Οι πόρτες είναι κλειστές στους πρόσφυγες στη Δύση και είναι ανοικτές στα καθάρματα του FETO και τους τρομοκράτες του PKK. Σχεδόν σε κάθε χώρα στην Ευρώπη και ειδικά στο Λαύριο στην Ελλάδα βρίσκουν προστασία οι δολοφόνοι που χύνουν το αίμα του λαού μας."

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.