Πεσκόφ | "Η ίδια η ύπαρξη της Ρωσίας ενοχλεί τη Δύση"

Πεσκόφ | "Η ίδια η ύπαρξη της Ρωσίας ενοχλεί τη Δύση"

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Δύσης προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το πρακτορείο Tass, ο κ. Πεσκόφ ανέφερε πως:

"Μερικές φορές είναι σαν η ίδια η ύπαρξη της Ρωσίας να ενοχλεί έντονα τη Δύση, και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να μας εμποδίσουν από το να αναπτυχθούμε και να ζούμε όπως θέλουμε. Κάθε πόλεμος καταλήγει σε ειρήνη και σε αυτήν την ειρήνη θα ακούγεται η φωνή της Ρωσίας. Οι Ουκρανοί είναι χαρισματικοί άνθρωποι που αγαπούν την ειρήνη, όμως για πολύ καιρό τους ξεγελούσαν με ψέματα.

Η Ρωσία δεν είναι δυνατόν να απομονωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Ένα κράτος που δεν υπερασπίζεται με συνέπεια τα συμφέροντά του, χάνει την κυριαρχία του. Γι'αυτό η Ρωσία θα συνεχίζεται να υπερασπίζεται με συνέπεια τα δικά της συμφέροντα. Χρησιμοποιούμε κάθε είδους κρίσεις για να ανανεωνόμαστε, να βελτιωνόμαστε και να δυναμώνουμε, ώστε να ανοίξουν νέοι ορίζοντες και νέες ευκαιρίες για τις επόμενες γενιές.

Το πιο φρικτό πράγμα που είδαμε στο πλαίσιο αυτού του πολέμου πληροφοριών ήταν ο χείμαρρος από ψέματα και κατασκευασμένα γεγονότα, κάποια από τα οποία ήταν τόσο τερατώδη που του δεν τα χωράει ανθρώπινος νους. Το σκηνικό που στήθηκε στην Μπούκα παραήταν επαγγελματικό για να το έχουν πετύχει μόνοι τους οι Ουκρανοί. Απαιτείται μια αμερόληπτη, ανεξάρτητη έρευνα που θα ρίξει φως σε αυτήν την υπόθεση."

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.