Κίνα | "Οι αρχές μας δίνουν δωρεάν λαχανικά και γάλα" αναφέρει Έλληνας στη Σαγκάη

Κίνα | "Οι αρχές μας δίνουν δωρεάν λαχανικά και γάλα" αναφέρει Έλληνας στη Σαγκάη

Ο καθηγητής Ψηφιακής Διοίκησης, Γιώργος Καπογιάννης, μίλησε στην ΕΡΤ για τις καταστάσεις που ζει στη Σαγκάη της Κίνας, όπου έχει τεθεί σε μαζική καραντίνα για τον περιορισμό του κορονοϊού. Ειδικότερα, ο κ. Καπογιάννης δήλωσε ότι:

"Ξεκινήσαμε με αυτοαπομόνωση, μετά είχαμε εξόδους ανά 48ωρο. Είμαστε τυχεροί γιατί είχαμε τέσσερις ημέρες για να προετοιμαστούμε πριν από το lockdown και να προμηθευτούμε τα αναγκαία αγαθά αφού έχουμε και παιδάκι μηνών. Οι κάτοικοι στην άλλη πλευρά του ποταμού δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν τα απαραίτητα.

Δωρεάν φαγητό, κυρίως λαχανικά και γάλα, δίνουν οι κινεζικές αρχές, αφήνοντας στην είσοδο του συγκροτήματος προμήθειες που απολυμαίνονται. Μετά κατεβαίνω με γάντια και μάσκα και τα παραλαμβάνω. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τις εικόνες με βίαια rapid ή άλλων ακραίων καταστάσεων. Ο διαχειριστής του συγκροτήματος όπου ζούμε περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι ενημερώνει για το πότε πρέπει να διεξαχθούν νέα rapid test ή μοριακά με προθεσμία για να κοινοποιηθούν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα."

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.