Ζελένσκι | "Το Ισραήλ θα πρέπει να ζήσει με τις επιλογές που κάνει ως προς το αν θα βοηθήσει στην προστασία της Ουκρανίας από τη Ρωσική εισβολή"

Ζελένσκι | "Το Ισραήλ θα πρέπει να ζήσει με τις επιλογές που κάνει ως προς το αν θα βοηθήσει στην προστασία της Ουκρανίας από τη Ρωσική εισβολή"

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ζήτησε από το Ισραήλ να επιλέξει αν θα στηρίξει στην πράξη την Ουκρανία ή όχι. Ειδικότερα, μιλώντας στους βουλευτές της Κινσέτ, ο κ. Ζελένσκι δήλωσε πως: "Το Ισραήλ θα πρέπει να ζήσει με τις επιλογές που κάνει ως προς το αν θα βοηθήσει στην προστασία της Ουκρανίας από τη Ρωσική εισβολή. Η Ουκρανία έκανε την επιλογή της πριν από 80 χρόνια και Ουκρανοί έκρυψαν Εβραίους, ήρθε η ώρα το Ισραήλ να κάνει την επιλογή του. Η αδιαφορία σκοτώνει, οι υπολογισμοί σκοτώνουν. Όλοι γνωρίζουν ότι τα συστήματά σας αντιπυραυλικής άμυνας είναι τα καλύτερα και ότι σίγουρα μπορείτε να βοηθήσετε τον λαό μας, να σώσετε τις ζωές των Ουκρανών, των Ουκρανών ΕβραίωνΜπορούμε να ρωτήσουμε γιατί δεν μπορούμε να λάβουμε όπλα από εσάς, γιατί το Ισραήλ δεν έχει επιβάλει ισχυρές κυρώσεις στη Ρωσία ή δεν ασκεί πίεση στις ρωσικές επιχειρήσεις. Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή είναι δική σας, αδέρφια και αδερφές, και τότε πρέπει να ζήσετε με την απάντησή σας. Είναι δυνατό να κάνετε τη διαμεσολάβηση μεταξύ των χωρών, αλλά όχι μεταξύ καλού και κακού".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.