Βρετανία | Συνελήφθη ύποπτος για τις δολοφονικές επιθέσεις στο Νότιγχαμ

Βρετανία | Συνελήφθη ύποπτος για τις δολοφονικές επιθέσεις στο Νότιγχαμ

Ένας άνδρας συνελήφθη χθες στη Βρετανία από την αστυνομία, η οποία τον ανακρίνει ως ύποπτο για φόνο. Ο άνδρας αναζητείται για τις επιθέσεις που συνέβησαν στην πόλη Νότιγχαμ, όπου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί τραυματίστηκαν, είτε από μαχαίρια είτε από το φορτηγάκι που χρησιμοποίησε.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε την Τρίτη στις 4 τα ξημερώματα τοπική ώρα (06:00 ώρα Ελλάδας) και εντόπισε δύο δεκαεννιάχρονους, έναν φοιτητή και μία φοιτήτρια, με τραύματα από μαχαίρι σε έναν δρόμο στο κέντρο του Νότιγχαμ. Επίσης, ένας 50χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε άλλο δρόμο, περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά.

Ο ύποπτος χρησιμοποίησε το φορτηγάκι που ανήκε στον 50χρονο για να επιτεθεί σε τρεις ανθρώπους, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Μετά την πράξη του, ο ύποπτος σταμάτησε το όχημα και η αστυνομία χρησιμοποίησε τέιζερ για να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει. Δεν αναζητούνται άλλοι ύποπτοι σχετικά με το περιστατικό.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές που μετέδωσε το BBC, ο ύποπτος έχει καταγωγή από τη δυτική Αφρική. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Άλλες πηγές επισημαίνουν ότι ο ύποπτος δεν είναι Βρετανός πολίτης, αλλά ζει νομίμως στη Βρετανία εδώ και πολλά χρόνια, ενώ δεν έχει ποινικό μητρώο.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.