Γυναίκα βρέθηκε ζωντανή μέσα σε τάφο σε κοιμητήριο στη Βραζιλία μετά από δέκα ώρες μαρτυρίου

Γυναίκα βρέθηκε ζωντανή μέσα σε τάφο σε κοιμητήριο στη Βραζιλία μετά από δέκα ώρες μαρτυρίου

Μια γυναίκα 36 ετών βρέθηκε ζωντανή σε έναν τάφο σε κοιμητήριο στη Βραζιλία, μετά από δέκα ώρες μαρτυρίου. Οι υπάλληλοι του δημοτικού νεκροταφείου του Βισκόντε ντο Ρίο Μπράνκο εντόπισαν ίχνη αίματος και ακολούθησαν τα ίχνη μέχρι μια ταφική κρύπτη που είχε σφραγιστεί πρόσφατα με τούβλα και τσιμέντο. Οι αστυνομικοί ακούσανε εκκλήσεις βοήθειας μέσα από τον θάλαμο και εν τέλει, βρήκαν τη γυναίκα τραυματισμένη στο κεφάλι και τα χέρια της. Η αστυνομία εκτιμά ότι η γυναίκα είχε κλειστεί εκεί από το προηγούμενο βράδυ και πιθανότατα πέρασε δέκα ώρες εκεί μέσα.

Οι δράστες που την έκλεισαν εκεί παραμένουν ακόμα αγνώστοι και αναζητούνται από τις αρχές. Ο αστυνομικός επιθεωρητής που έχει αναλάβει την έρευνα, είπε ότι πιθανότατα πρόκειται για "εκδίκηση" από μέλη μιας συμμορίας που δραστηριοποιείται στο λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δύο μασκοφόροι μπήκαν στο σπίτι της και την απήγαγαν, αφού χτύπησαν τον σύζυγό της. Παραμένει ακόμη στο νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.