Θανάτος γυναίκας στην Ιταλία | Πτώση δέντρου κατά τη διάρκεια σφοδρής νεροποντής στο Μιλάνο

Θανάτος γυναίκας στην Ιταλία | Πτώση δέντρου κατά τη διάρκεια σφοδρής νεροποντής στο Μιλάνο

Μία 58χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου λόγω της πτώσης ενός δέντρου κατά τη διάρκεια ισχυρής νεροποντής που πλήττει τη βόρεια Ιταλία.
Η ατυχής γυναίκα καταπλακώθηκε από τον κορμό του δέντρου στην περιοχή Lissone στην Via Braille, καθώς περπατούσε προς την εργασία της, σύμφωνα με αναφορές της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica. Λόγω του άσχημου καιρού, η κυκλοφορία του μετρό στην ιταλική πρωτεύουσα διακόπηκε.
Στην περιοχή Villa Cortese, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν άνδρα που εγκλωβίστηκε στο γκαράζ του λόγω πλημμύρας. Επιπλέον, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την πτώση δέντρων πάνω σε αυτοκίνητα στα περίχωρα του Μιλάνου.
Όπως συνέβη και τις προηγούμενες ημέρες, πολλά σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές στις στέγες τους λόγω του άσχημου καιρού. Οι πυροσβέστες δέχτηκαν εκατοντάδες τηλεφωνήματα με εκκλήσεις βοήθειας από πολίτες της περιοχής του Μιλάνου.
Επιπλέον, ένα αεροσκάφος της εταιρείας Delta υπέστη ζημιές από σφοδρή χαλαζόπτωση λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Ο πιλότος ζήτησε έκτακτη άδεια και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο Ciampino της Ρώμης, όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.