Πρώτες δηλώσεις Τραμπ κατά τη δίκη του στη Νέα Υόρκη

Πρώτες δηλώσεις Τραμπ κατά τη δίκη του στη Νέα Υόρκη

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, επέκρινε το κατηγορητήριο που απαγγέλθηκε εναντίον του σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, κατηγορώντας την έρευνα για απάτη. Μιλώντας σε υποστηρικτές του μετά την παραπομπή του σε δίκη, ο Τραμπ εξέφρασε την αντίθεσή του κατά της έρευνας του εισαγγελέα του Μανχάταν, λέγοντας ότι είναι ψεύτικη και ότι έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί απάτη. Το κατηγορητήριο αφορά φορολογικές παραβάσεις και απάτη σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρείας του Τραμπ.

Επιπλέον, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κάλεσε τους υποστηρικτές του να μην αφήσουν την έρευνα να επηρεάσει την απόφασή τους να τον υποστηρίξουν, λέγοντας τους εν συντομία τα παρακάτω:

«Οπως γνωρίζετε, υπομένουμε μια ψεύτικη έρευνα. Αυτό είναι. Από ριζοσπαστικούς αριστερούς ανθρώπους που πιστεύω ότι πρέπει να μισούν τη χώρα μας. Και κερδίζουμε – είχαμε μια υπέροχη μέρα σήμερα, πραγματικά, γιατί αποδείχτηκε απάτη»

«Και αποδεικνύεται ότι είναι αυτό. Και έχουμε και άλλους στο μέλλον. Αλλά τους κερδίζουμε εδώ και οκτώ χρόνια, από τότε που κατεβήκαμε τη χρυσή κυλιόμενη σκάλα, όπως την αποκαλούν, στον Πύργο Τραμπ».

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.